ZapZapTV

IPTV-abonnement-kopen---zapzaptv-logo

IPTV Aanschaffen? 4 Tips!

Als je IPTV wilt aanschaffen is het belangrijk dat je 4 verschillende dingen gaat gaat vergelijken:

  1. Stabiliteit van de service
  2. Back up plannen van de IPTV aanbieder
  3. Klantenservice en Responstijd
  4. De breedte van het IPTV kanalen aanbod

Waarom is de prijs voor IPTV minder belangrijk?

Wij noemen bewust niet de prijs! Prijzen voor het aanschaffen van IPTV liggen allemaal binnen ongeveer dezelfde range. De goedkoopste aanbieders zijn vaak minder stabiel en hebben een wat minder actieve klantenservice. Dit hoeft niet erg te zijn zolang alles goed blijft draaien. Zodra er verbindingsproblemen zijn is het natuurlijk wel fijn dat er direct geschakeld kan worden met bijvoorbeeld een Back-up verbinding. Dit is een van de belangrijkste focuspunten die wij bij ZapZap TV wel altijd hanteren. Wij hebben altijd een back -up verbinding voor iedere klant! Je krijgt meestal wat je betaald, staar je dus niet volledig scheel op de prijs.

Klantenservice

Er zijn tal van TV providers waar je IPTV diensten kunt aanschaffen. Echter weten wij uit ervaring dat de meeste geen of te weinig klantenservice bieden na de aanschaf van je eerste abonnement.

Ons team bij ZapZapTV kan je verzekeren dat wij alle bovenstaande punten dubbel en dwars dekken. Wij waren ooit zelf normale IPTV gebruikers, maar waren zo ontevreden over alle service en stabiliteit dat wij op onderzoek zijn uitgegaan om dit beter te doen!

Extra service bij calamiteiten

IPTV biedt vele voordelen, zoals toegang tot een breed scala aan kanalen en de flexibiliteit om overal te kijken. Het is wel goed om te weten dat de IPTV diensten fungeren op grijs gebied. IPTV-diensten opereren in een juridisch grijs gebied wat risico’s kan inhouden voor de providers ofwel de servers. Gebruikers van IPTV diensten lopen zover wij weten geen risico.
Het enige risico voor gebruikers kan zijn, dat er geen verbinding is wanner bepaalde TV diensten uit de lucht worden gehaald. Dit is bij ZapZapTV gedekt door meerdere back-up plannen! Dit maakt ons uniek en wij hopen hierdoor iedereen te kunnen voorzien van alle zenders die normaal moeilijk te ontvangen zijn op normale televisie.

× Info & Bestellen