ZapZapTV

IPTV-abonnement-kopen---zapzaptv-logo
iptv-met-netflix-en-videolandWil je IPTV met Netflix en Videoland kopen voor het gemak of om goedkoper uit te komen? Alle pakketten bij ZapZapTV bevatten IPTV met zowel Netflix als Videoland. Heel veel mensen kopen een IPTV box met IPTV of gewoon een IPTV abonnement voor hun telefoon of tablet. De hoofdreden hiervoor is omdat er veel te veel losse abonnementen zijn bij verschillende bedrijven. Stel je voor dat je 4 favoriete films of series hebt en die staan verspreid over 4 verschillende platformen zoals Netflix, Videoland, Discovery en Amazon Prime,betaal je al snel meer dan 40-50 euro per maand. Dit is een groot verschil met IPTV waarbij je toegang hebt tot alle platformen via ongeveer 12 euro per maand!

Met welk IPTV abonnement kan ik Netflix en Videoland kijken?

Kort antwoord: Ja! Met ieder IPTV pakket dat wij aanbieden heb je zowel Netflix als Videoland. Wil je veel goedkoper Netflix en Videoland kijken via IPTV? Dat kan dus zeker! Sterker nog: als je IPTV koopt, krijg je letterlijk alle zender apps erbij. Denk bijvoorbeeld ook aan Disney+, Discovery+, Ziggo Sport, Amazon en nog veel meer.

Nog een voordeel van Netflix via IPTV

Er is nog een enorm groot voordeel van Netflix via IPTV, dit is namelijk het feit dat je Netflix films en series kunt kijken van verschillende landen. Netflix heeft namelijk een ander aanbod in Nederland dan bijvoorbeeld in de Verenigde Staten. Met onze IPTV heb je dus toegang tot nog meer Netflix films en series!

Videoland kijken via IPTV

Videoland is een Nederlands Video On Demand bedrijf. Bij Videoland heb je dus niet te maken met dat er verschillende soorten films en series zijn in verschillende landen. Het is gewoonweg super fijn dat alle VOD Apps en video platformen in een omgeving te zien zijn. Voor dezelfde IPTV kosten dat je betaalt met een los Videoland abonnement kun je ook alle zenders van Netflix, Ziggo Sport, Amazon Prime, Apple TV, Disney Plus, Pathe Thuis, Viaplay en nog veel meer ontvangen!

Conclusie

ZapZapTV biedt IPTV-pakketten aan waarbij je voor ongeveer 12-15 euro per maand toegang krijgt tot bijna alle TV & Video On Demand platformen, waaronder Netflix en Videoland. Dit is stukken goedkoper dan wanneer je losse TV- of VOD -abonnementen afsluit op verschillende apps. Dit zal namelijk al snel meer dan 40-50 euro per maand kunnen gaan kosten. IPTV biedt dus een kostenefficiënte oplossing om je favoriete films en series van verschillende diensten zoals Netflix, Videoland, Disney+, Amazon Prime en meer op één plek te bekijken. Een uniek voordeel van Netflix via IPTV is de mogelijkheid om content uit verschillende landen te bekijken, wat het aanbod behoorlijk vergroot. Kortom, IPTV biedt een aantrekkelijke optie voor consumenten die op zoek zijn naar een uitgebreide en goedkopere kijkervaring met toegang tot een veel maar ook veel groter nationaal en internationaal aanbod.

Prijsplannen 

Kies jouw plan

12 maanden 6 maanden

GOUD IPTV

12 maanden

€ 90 ,- 

PLATINUM IPTV

12 maanden

€ 135 ,- 

GOUD IPTV

6 maanden

€ 70 ,- 

PLATINUM IPTV

6 maanden

€ 90 ,- 

× Info & Bestellen